ároktői közfoglalkoztatás

2020.05.27. 15:30

Sikerült felszámolni az illegális szemétlerakót

Készülnek a termékbemutatókra. Hagyományosan sikerrel szerepelnek portékáikkal.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/AFP

Fotó: AFP

Az ároktői közfoglalkoztatás keretén belül sikerült megvalósítani az óvoda épületében az ebédkihordó hely betonozását és korláttal való ellátását. Eddig ha esett az eső, nagy sár volt, emiatt balesetveszélyessé vált a közlekedés.

Az idősek nappali ellátójánál elkészítették a mozgáskorlátozotti feljárót, most készül a korlát is. Az illegális hulladéklerakó helyet már szinte teljesen sikerült felszámolni, ezidáig nyolc konténer hulladékot szállítottak el. További konténerekre is adott be pályázatot az ároktői önkormányzat.

Parkosítás, teraszfedés

„Megkezdtük a parkosítást közterületeinken és intézményeinkben – számolt be Szabóné Csizmadia Judit polgármester. – Nagy szükség van rá, és most le tudjuk fedni a kultúrotthonnál és az óvoda épületénél a teraszokat, ami rendezvények lebonyolításánál fontos, mert az épületben csak korlátozott létszám fért el. A Béke utca aszfaltozása is hamarosan megkezdődik. Folyik a fűszernövények szüretelése, feldolgozása. Készülünk a termékbemutatókra, ahol hagyományosan sikerrel szereplünk portékáinkkal.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában