VIII. Bükkaranyosi Télűző Mulatság

2020.03.01. 10:30

Zenebonával űzték el a telet

Összegyűlt a falu apraja-nagyja, hogy mulatsággal kergessék el a hideget.

Detzky Anna

Fotó: Ádám János

Vidám farsangi forgataggal indult a szombati VIII. Bükkaranyosi Télűző Mulatság, amiből a környékről származó fiatalok és az idősebbek is kivették a részüket. A gasztroudvarban pálinkamustrával a szomjukat, házi ételekkel pedig az éhüket csillapíthatták a vendégek. A gyermekek számára meseszínházat és arcfestést kínáltak föl.

– Településünk lakossága ezerötszáz fő körül mozog, és a maihoz hasonló rendezvények tartják egyben a helyi közösséget, de bízunk benne, hogy Harsány irányából is eljöttek ma hozzánk, ahol szintén plakátoltunk. A Bükk­aranyosi Általános Iskola diákjai és tanárai léptek föl az előbb a jelmezversenyen. Közben bárki benevezhetett a forraltbor-készítő vagy a süteményversenyre, és pálinkát is kóstolhatott – mondta Kiss Márton konferanszié, az iskola tanítója. – Az idősklub tagjai éppen most egy kabaréjelenetet adnak elő a színpadon. A gyerekeknek a Vukot mutatják be a művelődési ház előadótermében.

(A borítókép a VIII. Bükkaranyosi Télűző Mulatságon készült.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában