Koronavírus

2020.03.27. 09:30

Nem koronavírus miatt halt meg a török mérnök

Szerda reggel a rendőrök kordonnal vették körül a tiszaújvárosi rendelőintézetet.

Szaniszló Bálint

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A jelen helyzetben érthetően nem kis riadalmat okozott a tiszaújvárosiak egy részében, hogy március 25-én, a reggeli órákban körbekordonozták a város központjában lévő orvosi rendelőintézetet. Az önkormányzathoz is érkezett több lakossági észrevétel, érdeklődve a körbekordonozás miértjéről.

Rosszul lett a lakásában

Fülöp György polgármester és Pap Zsolt alpolgármester tájékoztatása szerint szerda hajnalban a Mol poliolberuházásán dolgozó török állampolgárságú, mérnök beosztású munkavállaló a lakásában rosszul lett. Segítséget kért, így gépjárművel a tiszaújvárosi orvosi ügyeletre szállították, ahol alapbetegsége miatt állapota rövid időn belül sokat romlott, és elhunyt.

Nem volt fertőző betegsége

Az eset a koronavírus-fertőzéssel semmilyen összefüggésbe nem hozható. A rendőrség a rendelőintézetet biztonsági okokból kordonozta körbe.

Mint kiderült, az elhunyt török állampolgár krónikus, nem fertőző betegségben szenvedett, és már három hónapja Tiszaújvárosban tartózkodott. A két városvezető részvétét fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában