Pózdium

2020.03.10. 18:00

Ismét telt ház lesz a pódiumbeszélgetésen

Március 23-án, a Jászai Mari-díjasz színész, Alföldi Róbert lesz a Pózdium vendége.

Marosréti Ervin

Forrás: ÉM

Hatalmas az érdeklődés Alföldi Róbert ózdi látogatása iránt. A helyi városi televízió még tavaly indította el a Pózdium névre hallgató programsorozatát, ahol ismert médiaszemélyiségek, színészek, rendezők életét ismerhetik meg az érdeklődők. A pódiumbeszélgetések érdekessége, hogy olyan hírességek látogatnak el Ózdra, akik valamilyen szinten kötődnek a városhoz, vagy egyáltalán jártak még az egykori kohász-településen.

Az eddigi öt este komoly sikerrel zárult, hiszen valamennyi előadás telt ház mellett zajlott le. Ábel Anita, Paya Bea, Lakatos Márk, Szinetár Dóra és Mautner Zsófi talk-show beszélgetésére is zsúfolásig megtelt az Olvasó Adorján Lajos terme.

– A programok mindegyike ingyenes, de regisztrációs jegy váltásához kötött – árulta el Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Városi Televízió ügyvezető-főszerkesztője. – A visszajelzések és az események látogatottsága valóban kiváló, de előzetesen akkora érdeklődést előzetesen egyik vendégünk kapcsán sem tapasztaltunk, mint márciusban. Alföldi Róbert ózdi látogatásakor vélhetően a nagy színháztermet is meg tudnánk tölteni, de a díszletek és a belsőséges hangulat miatt továbbra is maradunk az Adorján Lajos teremben.

A Pózdium következő előadása március 23-án, (hétfőn) 17.30-tól lesz, amikor Alföldi Róbert, Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója látogat Ózdra. Ehhez kapcsolódóan a talk-show elején két helyi művész, Szaka Attila és Vámos Fruzsina ad ízelítőt a tudásából.

(A képen Ábel Anita látható Ózdon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában