programajánló

2020.01.23. 17:00

Nem hétköznapi programok hétköznapra

Alter szerda és csütörtöki Depeche Mode klub várja a Collins Rock Clubban azokat, akik nem csak a hétvégén mozdulnának ki.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: ÉM-archívum

Ezentúl minden szerdán délután 4-től az alternatív zene szerelmeseit várja a belvárosi klub. A kivetítőkön és a hangszórókból olyan klasszikusok muzsikái szólnak majd, mint a PUF, a VHK, vagy a Kispál és a Borz, de a jelenkor underground zenekarai is terítékre kerülnek. Egy kellemes beszélgetés munka után a barátokkal, kollégákkal, háttérben a jól ismert dallamokkal remek időtöltésnek ígérkezik.

Csütörtökönként pedig a Depeche Mode koncertjeit nézhetjük, hallgathatjuk. De hogy honnan az ötlet? A klub tulajdonosát, Szoboszlai Jánost kérdeztük.

– Annak idején, 14-15 éves koromban éltem az alternatív korszakomat. Debrecenben tanultam katonai iskolában, és ekkoriban rendszeresen jártam koncertekre. Aztán nagy Mode-os lettem, hatalmas rajongó voltam. Szerettem volna ezt a mostani közönségnek is lehetővé tenni, hiszen valószínűleg van arra igény, hogy ne csak az aktuális slágerek szóljanak a rádióból egy szórakozóhelyen. Biztosan van rajtam kívül olyan, aki szereti ezt a zenét és örülne neki, ha ezeket hallgathatná, nem csak otthon – mesélte János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában