Ózd

2020.01.25. 19:30

Akinek a zene az élete

Nacsa Tamás továbbra is saját erőből szeretné megvalósítani az álmait.

Tajthy Ákos

Az elektronikus zene irányából a rap felé fordult Nacsa Tamás, a fiatal ózdi tehetség. A fiúról éppen öt évvel ezelőtt írt először az Észak, az Arcok a megyéből rovatunkban mutattuk be az akkor 16 éves fiút, aki akkoriban DJ Tomes néven készített zenéket, és 2015-ben első helyezést ért el a Nik Cooper nevű híres DJ-versenyen.

Zajlik az élet(e)

Ahogyan akkor, most is Tamás keresett minket, merthogy az elmúlt években sok minden történt vele, szívesen megosztaná olvasóinkkal.

– Az első cikket követően jártam fellépni, jó pár pesti klubban is zenéltem, később viszont abbahagytam a DJ-skedést, és rapcsapatot csináltunk unokatestvéreimmel TKM Music néven, így együtt jártunk fellépni előbb itt, a megyében, majd a fővárosban is – idézte fel.

Annak idején engedélyt kapott, hogy átdolgozza nagy kedvence, Michael Jackson egyik dalát. Mint kiderült, az In the Closet című sláger feldolgozása elkészült, de a híres zenész nemrég kiderült botrányai miatt kérdéses ennek megjelenése, illetve a sikere. „Szóval ezzel a projekttel most kivárok” – tette hozzá.

A még mindig csak 21 éves srác ma már Pablo néven rappel, kiadókat keres fel, menedzseli magát.

– Jelenleg az MVP nevű formáció Másnak szánt az ég című dalát tervezem feldolgozni, ezenkívül egy német rapformáció számából szeretnék remixet készíteni – mesél a többi között a közeljövő terveiről Tamás, aki hozzáteszi még azt is: mindezt munka mellett, hiszen bár családja továbbra is mindenben támogatja, az nagyon fontos számára, hogy terveit, álmait saját erőből tudja megvalósítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában