MIVÍZ tartozások

2019.12.23. 09:30

Fizetési felszólítást kaptak a tartozók

A Miskolc Holding Zrt. korábbi vezetőinek döntéseként a MIVÍZ Kft. nyáron értékesítette a cég éven túli kintlévőségeit egy harmadik fél felé.

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/ÉM-archívum

A megállapodás értelmében egy budapesti ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött ki az ügyfelek részére a napokban. Ezzel összefüggésben több száz felháborodott MIVÍZ-es fogyasztó panasza jutott el a miskolci önkormányzathoz és önkormányzati képviselőkhöz. A Miskolc Holding Zrt. jelenlegi vezetése a szolgáltató cég igazgatójától azonnali tájékoztatást kért – tudatták közleményükben.

Mint jelezték, mivel a korábbi rendszerek átalakítása során néhány esetben hibás adatok kerültek át a nyilvántartásba, olyanok is kaptak felszólítást, akik tartozásaikat korábban már rendezték.

Mindent megvizsgálnak

A társaság ezért arra kéri azokat a fogyasztókat, akik a kézhez vett felszólítás kapcsán eltérést tapasztaltak a saját nyilvántartásukhoz képest, mielőbb jelezzék azt a MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálatánál. Ezen túl a Miskolc Holding vezetése utasította a MIVÍZ illetékeseit, hogy minden észrevételt alaposan vizsgáljanak meg, valamint a bejelentett ügyekben minden jogi eljárás szüneteljen a vizsgálat idejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában