helyi termékek fesztiválja

2019.11.13. 18:30

Hagyományos helyi fesztivál Mezőcsáton

Október végén rendezték a már hagyományosnak mondható helyi termékek fesztiválját Mezőcsáton a Közösségi Munkások Egyesületének szervezésében.

A Lila Akác Nyugdíjas Klub előadása

Forrás: ÉM

Idén a Művészetek Háza adott otthont ennek a rendezvénynek, számtalan érdekes program színesítette a napot amellett, hogy az épületen kívül pedig mindenféle helyi termékek és portékák közül válogathattak az idelátogatók. Megtelt a Művészetek Háza előtti tér is, annak köszönhetően, hogy a helyi árusokon kívül a környékbeli települések is szép számmal képviseltették magukat.

A délelőtt folyamán kezdetét vette a rendezvény, amelyet Siposné Horváth Anita, Mezőcsát polgármestere nyitott meg, majd a Ki mit tud? című tehetségkutató verseny folytatódott, ahol korosztálytól függetlenül mérhették össze tudásukat különböző kategóriákban a nevezők. A zenés-táncos produkciók mellett láthattunk verses előadásokat és a nap zárásaként családi vetélkedőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában