faültetés

2019.11.13. 16:30

Faültetés a spideresekkel

Még több legyen a zöld – most bárki tehet ennek érdekében.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Illusztráció

Fotó: BNE

Az elmúlt időszakban több civil kezdeményezésű faültetési akciót is rendeztek, a következő most szombaton esedékes. November 16-án 10 órától lehet csatlakozni a Spider Mentőcsoport kiképző­pályáján, a Tatár utca és a Hold utca sarkán.

A kitűzött szombat azonban nem csak a faültetésről szól: egy rövid családi nap keretében szeretnék a fontos mondanivalót átadni az érdeklődőknek, amiben a Spider Mentőcsoport segít majd, többek között kutyás bemutatóval várnak mindenkit. Fát ültetnek a Miskolci Nemzeti Színház művészei is, akik szintén szívügyüknek tekintik a klímavédelmet. Az eseményt esős időjárásban is megtartják, így a szervezők azt kérik, mindenki készüljön a rossz időhöz alkalmas öltözékkel.

A szervezők egyúttal a felajánlásokat is várják egy egyesületen keresztül, a befolyt összegből biztosítják a fákat, azonban ha valakinek van már facsemetéje, amit szeretne elültetni, azt is szívesen látják. A felajánlásokat az alábbi számlaszámra várják:

Napraforgó Egyesület

Számlaszám: 11994002-02416298-00000000

Közlemény: Faültetés + Név

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában