Közlekedés

2019.11.13. 16:00

Burkolatjavítás miatt csütörtöktől egy sávra szűkül a forgalom az M3-ason

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a Horti pihenőhely térségében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Illusztráció

Forrás: MTVA/MTI

Fotó: Jászai Csaba

Az esős időjárás miatt az előzetes tervekkel ellentétben a munkavégzés 2019. november 14-én és 15-én zajlik majd, így a mai napon nem kell korlátozásra számítania a közlekedőknek. A 62-es és a 60-as kilométerszelvények közötti munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában