Miskolc

2019.10.22. 14:30

Színesebb, változatosabb

Előadásaikat minden alkalommal hatalmas siker koronázza.

Fotó:

Rengeteg új és a már megszokott magas színvonalú produkcióval várja a nézőket Miskolcon Monte-Carlo első magyar arany- és ezüstdíjasa, Richter Flórián, valamint társulata.

Richter Flórián egy élő legenda a saját szakmájában. Kilencévesen kezdte artista-pályafutását lovas akrobataként. 2008-ban a 32. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon a magyar artisták közül egyedüliként elnyerte az Arany Bohóc díjat, ami olyan, mint a színészeknek az Oscar-díj.

A világ minden tájáról

A cirkusz már évek óta visszajár városunkba, ahol előadásaikat minden alkalommal hatalmas siker koronázza. Idei Showtime produkciójukat még színesebbé, változatosabbá teszik a cirkuszvilág szupersztárjai, akik a világ minden tájáról érkeztek: a 65 fős társulatban 12-féle nemzetiségű artistaművész 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát, amelyet fantasztikus zenekar kísér.

A Richter család méltán híres világszínvonalú lovas előadásairól és többek között Richter Flórián csodálatos lovas produkcióiról. Flórián egy vadonatúj lovasszámmal kalauzolja el a nézőket az apacs indiánok földjére.

A család fiatalabbik tagja, Richter Kevin pedig egzotikus állatok kavalkádjával színesíti az estét: zebrák, csodálatos fríz lovak, tevék lépnek fel a porondon, és természetesen nem hiányozhat Szandra, a világhírű borotváló indiai elefánt sem.

Richter Kevin szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja is új világszámot mutat be: ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. Már ezért a hajmeresztő mutatványért is érdemes ellátogatni a cirkuszba.

A franciaországi Perry Pedersen Európa legjobb fóka­produkciójával varázsolja el a közönséget. A gyermekek nagy kedvenceivel, a 300 kg-os dél-amerikai fókapárral, Teddyvel és Scoobyval szórakoztatja a nagyérdeműt.

A Richter Flórián Cirkusz kétórás műsorában az Elastic-Fantastic-Bombastic csoport lélegzetelállító bungee jumping produkciót mutat be a kupolában. A chilei Cesar Pindo, a szenzációs gumiember pedig testét és végtagjait még sosem látott alakzatokba hajtogatja. A műsorszámot csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Olaszországból Mr. Costa, a nevettetés nagymestere is színpadra lép: a műsorszáma alatt szem nem marad szárazon


Tények

Richter Flórián Cirkusz

2019. október 23–27.

Cím: Miskolc, TTL mellett

Szerda: 18:00

Csütörtök: 18:00

Péntek: 18:00

Szombat: 15:00; 18:00

Vasárnap: 11:00; 15:00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában