Buli van!

2019.10.03. 19:00

Közeledik a hétvége a nagy bulikkal

Nemsokára itt a hétvége, érdemes körülnézni a közelben lévő szórakozóhelyeken, hogy melyik kínál valami ütős bulit a hétvégére. Mindenki megtalálhatja a zenei ízlésének megfelelő szórakozási lehetőséget. Legyen az techno, retró, talpalávaló, avagy az aktuális zenei divatslágereket felvonultató buli.

Október 3., csütörtök

21.00 ME Kocsmaparty a miskolci Rockwell Klubban

Face & Dress-kontroll

Egy buli ahol olcsó a sör, sok a barát és a végén mindig a legextrább sztorik születnek.

Október 4., péntek

20.00 NKS – Z!enemi, Propeller Rekordz – Kritikus Tömeg Party a miskolci Helynekemben

A koncert után Video Disco hajnalig

Z!enemi. Ezt a zenekart a tartalom hozta létre, nem a forma. Elsődleges a mondanivaló, a tartalom, azoknak a problémáknak, annak az elégedetlenségnek a megfogalmazása, ami ma nagyon is sokakat feszít itt Miskolcon, itt Borsod megyében vagy akár az egész országban. Miután ez egy szövegcentrikus történet, logikus, hogy a leginkább szövegcentrikus műfajt, a hiphopot keresztezzük a leghatározottabb műfajokkal, a rockkal és a metállal. A zenekarban mindenkinek van előélete. Balogh Szabi, Juró, az MC, a szövegláda évek óta ismert név az underground rapzenében, Csontos Krisztián az after@all, a Haelo és a GodDAM zenekarokból ismert, Szvoboda László gitáros a PieOnEarben és a FreshFabrikban játszott, Hudák Attila alapítója a progrock-alapvetés Eclipse-nek, ma pedig például a Bíborszélben is játszik, Nagy Viktor dobos pedig szintén az after@all és a Haelo tagja volt, majd az AB/CD-ben játszott. Ebből a konstellációból született a csapat, és így lett a Z!enemi kemény, őszinte, borsodi raprock crossover.

22.00 POP World party a miskolc Rockwell Klubban

Sztárvendég T. Danny

Egy este, amely 100 százalékban a popzenére épül. Házibuli-hangulat, ahol a nappalidban a legnagyobb magyar sztárok tolják.

Október 5., szombat

18.00 A Sky Fanatic együttes koncertje Tokaj főterén

A Tokaji Szüreti Napok 2019 programja

A Sky Fanatic 2012 augusztusában alakult. A miskolci zenekar célja, hogy közelebb hozza az emberekhez az élőzene csodálatos világát a reggae és a ska műfajok vidám hangulatán keresztül, mindezt egy populáris környezetbe helyezve. A Sky Fanatic különlegessége, hogy a jamaikai zenét gyakran fuzionálják funky, rock vagy akár dzsesszelemekkel, mindezt a fúvós szekció hangzásával megfűszerezve alakul ki az igazi Sky Fanatic-hangzás. Az első lemez 2015 nyarán jelent meg, mely a FANATIZÁLJ! címet kapta. A második lemez 2018 augusztusában jelent meg Valóság vagy álom címmel. A srácok mindig megtalálják a módját, hogy kihozzák a közönségből a maximumot, koncertjeiken nehéz egy helyben állva maradni.

20.00 A Cloud 9+ lemezbemutatója a miskolci Helynekemben

A koncert után Video Disco hajnalig

A Cloud 9+ sztorija 2012-ben kezdődött, amikor két jó barát elkezdett kísérletezni egy új stíluson. Énekesnővel indultak, végül Szivák Zsolt énekessel és Kayode Sherlock Ábel mc-vel teljesedett ki, és nyerte el végső formáját a zenekar. A Cloud 9 eufóriát jelent, a plusz pedig még rátesz egy lapáttal az emelkedettségre. Szivák Zsolttal egy backstage-ben találkoztak a fiúk, végighallgatták az akusztikus koncertjét, és rögtön érezték, hogy nekik együtt kell dolgozniuk. – Zseniális hangja mellett nagyon jó ember és frontember, Skeenyt is neki köszönhetik, az ő ötlete volt, hogy vegyenek be egy mc-t. Rögtön nagyon jó barátok is lettek. Az az álmuk, hogy egyszer a zenélésből keressék a kenyerüket. Mindenki különböző stílust képvisel a zenekarban, ez kellett ahhoz, hogy egyedit alkothassanak. Nyitottak mindenre, nem zárkóznak el semmi elől, de természetesen hatottak rájuk zenei impressziók. A zenénkben a dubstep, rock, drum’n’ bass, hip-hop, metálos szaggatások ötvöződnek.

22.00 A Groovehouse együttes koncertje Tokaj főterén

A Tokaji Szüreti Napok 2019 programja

A Groovehouse magyar pop rock együttes, célcsoportjuk tinédzserektől az idősebb korosztályig terjed. Legsikeresebb daluk a Hajnal, mely megjelenéséig minden korábbi rádiós játszási rekordot megdönt. Nevükhöz fűződnek a következő nagy slágerek is: Hol vagy nagy szerelem, Hajnal, Vándor, Ha újra látom, Ébredj mellettem, Szívvel-lélekkel, Tűz és víz, Legyen ez egy őrült vágy. 2017-ben bejelentették, hogy közel 10 év után új albummal jelentkeznek. A lemez előfutáraként 2017 novemberében megjelent az Élj című daluk. Végül megjelent a hatodik stúdióalbumuk, ami a Groovehouse 6 címet kapta.

23.00 Zoltán Erika koncertje Tokaj főterén

A Tokaji Szüreti Napok 2019 programja

Zoltán Erika már 4 éves korában eldöntötte, hogy énekesnő akar lenni, és ettől semmi nem tántoríthatta el. Zongorázni tanult, és dzsesszbalettórákra járt. Az érettségi után éjszakai bárokban énekelt és táncolt. 1984-ben a Balatonnál találkozott Pásztor Lászlóval a Neoton Família együttes tagjával, aki elindította a zenei pályán. 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem című számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A következő évben megjelent első nagylemeze, a Szerelemre születtem. A sokat támadott, de népszerű énekesnő több mint 1 500 000 eladott hanghordozóval büszkélkedhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában