jótékonyság

2019.10.29. 08:30

Jótékonyságból dobot szereltek

Rendhagyó akciót szervezett a FUX Zrt. a hétvégén.

Munka közben

Fotó: Bujdos Tibor

Rendhagyó akciót szervezett a FUX Zrt., a több mint 25 éve kábelgyártással foglalkozó miskolci vállalkozás és az Első Miskolci Lions Club szombaton Miskolcon, a cég telephelyén.

Az esemény során az Első Miskolci Lions Club tagjai jótékonysági kábeldobszerelési munkán vettek részt a FUX Zrt.-nél. Először dr. Barkóczy Péter, a társaság innovációs és fejlesztési igazgatója köszöntötte a vendégeket, aki bemutatta a vállalkozás történetét, a jelenleg futó projekteket, melyekhez kapcsolódik az akció során szerelt kábeldob felhasználása is. Ezt követően Róde László, a klub soros elnökének köszöntője hangzott el, aki elmondta, közösségük sajátossága, hogy az 1991-es alakulás óta kizárólag férfiak adják a tagságát.

A köszöntőket követően a jószolgálati szervezet képviselői a FUX munkatársainak segítségével dobokat szereltek össze. Az ebből befolyó összeget a gazdasági társaság átutalja a klub számlájára, melyet az egyesület jótékonysági célok megvalósításához használ majd fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában