Miskolc

2019.10.25. 20:00

Igen színes cirkuszkavalkád Miskolcon

A Richter Flórián Cirkusz október 27-ig vendégszerepel Miskolcon.

Rengeteg új és a már megszokott magas színvonalú produkcióval várja a nézőket Miskolcon Monte-Carlo első magyar arany- és ezüstdíjasa, Richter Flórián és társulata.

Visszajárnak

A cirkusz már évek óta visszajár Miskolcra. Idei Showtime produkciójukat még színesebbé, változatosabbá teszik a cirkuszvilág szuper­sztárjai, akik a világ minden tájáról érkeztek: a 65 fős társulatban 12-féle nemzetiségű artistaművész 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát, amelyet fantasztikus zenekar kísér.

Richter Flórián vadonatúj lovasszámmal kalauzolja a nézőket az apacs indiánok földjére.

A család fiatalabbik tagja, Richter Kevin pedig egzotikus állatok kavalkádjával színesíti az estét: zebrák, csodálatos fríz lovak, tevék lépnek fel a porondon, és természetesen nem hiányozhat Szandra, a világhírű borotváló indiai elefánt sem.

 

Richter Kevin szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja is új világszámot mutat be: ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt.

Perry Pedersen Európa legjobb fókaprodukciójával, az Elastic-Fantastic-Bombastic csoport lélegzetelállító bungee jumping produkciójával érkezett. A chilei Cesar Pindo, a szenzációs gumiember pedig testét és végtagjait még sosem látott alakzatokba hajtogatja. Olaszországból Mr. Costa, a nevettetés nagymestere is színpadra lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában