vasúti közlekedés

2019.09.11. 16:00

Módosul a menetrend a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon

A Budapest–Hatvan vasútvonal felújításának következő fázisához igazodva, szeptember 12-től november 15-ig módosul a menetrend.

Illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A Keleti pályaudvar és Hatvan állomások között a miskolci, kassai, nyíregyházi és debreceni InterCity vonatok helyett továbbra is közvetlen InterCity pótlóbuszok közlekednek. Ezen buszok a Keleti pályaudvar melletti Verseny utcai ideiglenes autóbusz megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. Az InterCity-k és pótlóbuszaik „InterCity pótjeggyel” vehetők igénybe – kivéve a 182-es és 181-es számú Rákóczi, illetve a 186-os és 187-es számú Hernád InterCity vonatok.

A sátoraljaújhelyi sebesvonatok és az egri gyorsvonatok a Hatvan–Sátoraljaújhely, Hatvan–Eger, Hatvan–Füzesabony, valamint Hatvan–Miskolc viszonylatokban változatlan menetrend szerint közlekednek. A GY jelzésű, az egri és sátoraljaújhelyi vonatok pótlóbuszai Isaszeg állomáson is megállnak.

Az úgynevezett „kör” InterCity vonatok Nyíregyházáig járnak, így csak Budapest-Keleti–Nyíregyháza illetve Nyíregyháza–Budapest-Nyugati viszonylatokban közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában