Miskolc

2019.09.13. 17:00

Megújították a megállapodást

Megerősítették a Joyson és a Miskolci Egyetem közti munkakapcsolatot.

Bájer Máté

Az aláíráson (balról): Kersten Bachmann, dr. Torma András rektor és dr. Deák Csaba

Fotó: Kozma István

„Az oktatással kapcsolatos víziónk, hogy a lehető legjobb képzés legyen Miskolcon, mind a szakképzés, mind a felsőfokú képzés terén” – mondta az ünnepélyes aláírás előtt Kersten Bachmann, a Joyson Safety Systems Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, aki úgy fogalmazott, hogy a cég szerepe ebben az, hogy a lehető legmodernebb munkahelyet biztosítsa a hallgatók számára.

Az együttműködésnek köszönhetően jelenleg mintegy harminc hallgató kap lehetőséget, hogy az elméleti ismereteit gyakorlati tudással párosítsa a Joyson mentorainak segítségével. A cégnél emellett lehetősége van az egyetem tanulóinak diák- és nyári munkát is vállalni, valamint, igény szerint, segítséget kapnak a szakdolgozati téma kiválasztásában, feldolgozásában. A cég jelenleg a Miskolci Egyetem négy karával dolgozik össze a duális képzés tekintetében.

 

Az új megállapodás erősíti a már meglévő munkakapcsolatot.

– Négy területet határoztunk meg, amelyekben együttműködik a cég és az egyetem – ismertette dr. Deák Csaba egyetemi kancellár. – Közreműködnek a tananyagfejlesztésben, a hallgatók tehetséggondozásában, a kutatás-fejlesztés területén, ezenfelül pedig hozzájárulnak a rendezvényeink sikerességéhez is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában