Egészség

2019.09.17. 15:00

Köszönik, hogy alapos és gyors volt a vizsgálat

„Úgy is mint tapasztalt nyugdíjas médiafogyasztó, és úgy is, mint közvetlen emberi beszélgetésben járatos ember sokféle véleményt hallok és értékelek többek között a legtöbbször emlegetett egészségügyünk helyzetéről, az oktatásról többnyire negatív példákat hozva” – írja lapunknak küldött levelében Azari Istvánné gönci olvasónk.

Illusztráció

Személyes tapasztalat

„Amiről most írok, az személyes tapasztalat, éppen ezért nem általánosít, nem terjeszt ki semmit az egészségügy teljes állapotára. Ami velünk történt a közelmúltban, az tanulságul szolgálhat az elhamarkodott, hibás általánosítással élők számára. Augusztus 13-án jelentünk meg első alkalommal a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház gasztroenterológiai szakrendelésén, ahol a megadott időpontban rövid várakozás után a legnagyobb alapossággal foglalkozott velünk dr. Albert Attila és asszisztenciája. A szakorvosi konzultációt követően kaptunk szeptember 4-re egy beutalót és felvilágosítást egy komoly vizsgálatról. Ez megtörtént, még akkor a labor mintavételére is sor került, az ott dolgozók jóindulatának köszönhetően.

A lényeg az, hogy szeptember 11-én mindenre kiterjedő diagnózist, azok alátámasztására szolgáló leleteket kaptunk, valamint az ezekből adódó következő tennivalókhoz a szükséges beutalókat. Ezek után megnyugvással és őszinte elfogadással köszöntünk el a már említett doktor úrtól és munkatársaitól. Hálásan köszönjük, hogy így élhettük meg a vizsgálatokat, további munkájukhoz sok erőt és egészséget kívánunk! Reméljük, még sokan lesznek, akik hasonló pozitív tapasztalattal lesznek, ha ott részesülnek ellátásban!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában