Alsóberecki

2019.09.02. 18:00

Három település találkozott

Az idősebb korosztály jól érezte magát a rendezvényen.

Bánhegyi Gábor

Népdalcsokor a megjelentek tiszteletére

Alsóberecki, Felsőberecki és Bodroghalom idősek klubjai vettek részt azon a klubtalálkozón, amelynek Alsóberecki adott otthont. A klubtalálkozón Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő az államalapításról beszélt, majd Emriné Bajnok Zita, Alsóberecki polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

– A klubtalálkozóknak hagyománya van a Bodrogközben, van, hogy kettő, van hogy 17 település idősek klubja találkozik, de minden évben megszervezzük ennek az összetartó nyugdíjas közösségnek az ünnepét – mondta Emriné Bajnok Zita. – Ez a rendezvény, csakúgy mint az év egyéb programjai, kirándulásai, főzőversenyei és ünnepei is korosztályuk baráti kapcsolatait erősíti, nyugdíjas életüket színesíti, gazdagítja. Ennek a közösségi életnek éppúgy van létjogosultsága egy település életében, mint a többi korosztályé. Ennek a korosztálynak is vannak nehézségeik, örömeik, bánataik, de az értük érzett felelősségvállalás, támogatás elengedhetetlenül fontos minden településvezető részére. Köszönjük a mindennapokban való részvételt mind a klubvezetőknek, mind a klubtagoknak!

Folytatva a hagyományt

Ezt követően a részt vevő klubok mutatkoztak be dalokkal, versekkel. A délelőttöt ebéd és táncos-zenés mulatság zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában