Hernád Fesztivál

2019.08.11. 08:00

Zakatolt a Hernád-völgyi kisvonat

Színes programokkal várta a vendégeket a hétvégén Hernádszentandrás.

Hegyi Erika

Zajlik a Szentandrás Íze Főzőverseny Herczeg Zoltán divattervezővel

Fotó: Kozma István

Bárki megtapasztalhatta a vidék ízeit, illatait és csodáit, aki ellátogatott a hétvégén a XI. Hernád Fesztiválra. A programsorozat pénteken nyáresti színházi előadással kezdődött, mely visszaröpítette a közönséget az 1960-as évekbe. A forradalmian új beat és rockzene a vasfüggönyt áttörve, megőrjítette a kor fiataljait.

 

Szombaton pedig a legfürgébbek már reggel talpon voltak, hiszen kezdődött a Szentandrás Íze Főzőverseny Herczeg Zoltán divattervezővel, Szécsi Viki énekesnővel és Horváth Zsolt séf jelenlétében. Ezzel párhuzamosan folyt a XV. Szentandrás Kupa kispályás focitorna. A legkisebbeket a Gyerek Sziget várta élménykutyázással, szappankészítéssel, lovaglással, kézműves foglalkozásokkal és ugrálóvárral. Délután indult el utasaival a Hernád-völgyi kisvonat csodás természeti környezetben. Késő délután a fiatal tehetségeké volt a színpad, Üveges Máté, Adorján Niki és Széll Alexandra mutatkozott be a közönségnek. Este koncerteken szórakozhattak a vendégek, a nap háziasszonya Lehoczki Évi volt. Aki részt vett a XI. Hernád Fesztiválon, a Magyarországi Légimentésért Alapítványt is támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában