Csokoládéfesztivál

2019.08.26. 14:00

Nélküled elindulni? Na még mit nem!

Idén is megrendezték az Országos Csokoládé Fesztivált Szerencsen az augusztus 20-a utáni hétvégén.

Zöldi Anikó

Sokak számára emlékezetes maradt a tavalyi Országos Csokoládé Fesztivál. Nem biztos, hogy elsőre mindenkinek a remek hangulat, a csokoládé és a kikapcsolódás jut az eszébe, hiszen péntek este egy nagyobb hidegfront érkezett a megyébe, amely nem távozott a hétvége során, ami rányomta a bélyegét a fesztivál hangulatára.

Idén szerencsére ez másképp volt, egy kis hideg fuvallatot kapott a közönség péntek éjszaka, de ettől eltekintve igazi nyári időjárásban volt része az odalátogatóknak. Ez a fesztivál évről évre jobb lesz, a szervezők ismét kitettek magukért, hiszen híresebbnél híresebb előadókat hívtak meg, hogy közösen búcsúztassák a nyarat a fesztiválozókkal. Reggeltől hajnalig tartó programokon vehettek részt az érdeklődők, minden korosztály megtalálhatta a neki tetsző programokat. Rengeteg árus volt jelen a fesztivál ideje alatt, a finomabbnál finomabb ételeiket és a szebbnél szebb portékájukat mutatták meg és árultak a közönségnek.

Fergeteges hangulat

Péntek este volt a 0. nap, ami a koncert napnak is mondható. Az első nagyobb koncertet a Kowalsky meg a Vega adta. A srácok kitettek magukért, egy emberként mozgatták meg a közönséget. A slágereiket a fesztiválozók kívülről fújták, de ez a Halott Pénz fellépésen sem volt másképp. Rengetegen vettek részt a péntek esti előadásokon, de így is családiasnak mondható hangulat lengte körbe az eseményt. Ami leginkább megfogta a közönséget, az a Halott Pénz Valami van a levegőben című száma volt, a fiúk alaposan feltüzelték a közönséget, és együtt énekelték a már-már szlogenné vált részét a számnak, ami pedig nem mást, mint a Nélküled elindulni? Na még mit nem!

 

Szombaton a rock és a retro zenék voltak előnyben, ugyanis a Tankcsapda volt az egyik nagyobb fellépő, de a Kozmix és Kocsis Janika is ezen az estén léptek fel. Az alföldi zenészek sem okoztak csalódást a közönségnek. A koncerten rengetegen voltak, de inkább fiatalok vettek részt rajta. A rock koncertek után igazi utcabáli hangulat következett, hiszen Kocsis Janika érkezett. Hajnalban pedig retro disco zárta a programot.

Vasárnap ismét a rocké volt a főszerep. A Road zenekar kezdte el az utolsó estét, majd a Kárpátia követte őt a sorban. Már hagyományosan a Hooligans zárta a koncertsorozatot és a fesztivált. Végezetül pedig a közönség együtt csodálhatta meg a tűzijátékot.

Egyik előadó sem okozott csalódást a közönségnek. Remek hangulatot tudtak teremteni, külön kiemelném a színpad technikai fényeket és a pirotechnikát. Összességében egy fantasztikus és eseménydús hétvégén vehettek részt a fesztiválozók, és természetesen a csokié volt a főszerep!


Videók: Kowalsky Meg A Vega koncert Szerencsen


Videók: Halott Pénz koncert Szerencsen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában