Bogács

2019.08.30. 18:30

Koncertekkel zárták a szezont

Retró estet és Irigy Hónaljmirigy-koncertet rendeztek, többezres közönséggel.

Tóth Balázs

Színpadon az Irigy Hónaljmirigy

A hosszú hétvégén lezárták a nyári turistaszezont Bogácson. A rendezvényparkban két este is ingyenes koncertekkel várták a helyieket, a községben vendégeskedő turistákat, valamint a pincesorra a környékről érkező szórakozni vágyókat.

Mindkét estén többezres tömeg előtt léptek föl az előadók.

A vasárnap az 1990-es évek és a 2000-es évek zenekaraié volt, hiszen az UFO kezdett a színpadon, amely saját dalai, feldolgozásai mellett előadott néhányat a korszak egyslágeres zenekarainak számaiból is. Őket a Groovehouse követte, akikkel együtt énekelt a közönség, majd az Ámokfutók zárta a sort, Kozsó pedig pacsizott és fotózkodott is a közönség soraiban, amelynek a kilátogatók nagyon örültek. Többen a színpadon is énekelhettek és táncolhattak az előadókkal.

Nagykoncert

Hétfőn az Irigy Hónaljmirigy adott élő nagykoncertet. Az idén huszonkilenc éves zenekar a jól ismert korábbi és friss paródiáiból nyújtott át egy jó nagy csokrot a néző- és hallgatóseregnek. Koncertjük végén megemlékeztek nemrég elhunyt tagjukról, Ambrus Zoltánról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában