Ózd

2019.08.30. 18:15

Jubileumhoz érkezik a Bolyoki Vigadalom

Szeptember 7-én az Újváros Téri Általános Iskola lesz a hagyományos rendezvény helyszíne.

Marosréti Ervin

A városrészi napok közül elsőként a Bolyoki Vigadalom indult el Ózdon, még a két­ezres évek elején. Ezt aztán több más helyszín is követte, tradícióját tekintve viszont ez maradt az egyik legrangosabb. Idén már a jubileumi, huszadik rendezvényt tartják meg, ezúttal az Újváros Téri Általános Iskola udvarán.

A Bolyoki Vigadalom időpontján sem változtattak a szervezők: rendre a iskolai hét nyitó, vagyis szeptember első szombatjára esik a rendezvény. A délelőtti órákban megtartják a hagyományos kispályás labdarúgótornát, amivel az egyik alapító rendezőről, Szabó Gáborról emlékeznek meg. A területi iskolák sportversenyei mellett pedig a vigadalom eddigi történetéből készült kiállítást is megnyitják.

A színpadi programok a délutáni órákra összpontosulnak. A nap folyamán többek között ír kocsmazenével fellép a Highland Bastards, operettgálát tart az ÓMI Zenés Színháza, majd három sztárvendég is érkezik Ózdra. A Bolyoki Vigadalom közönségét szórakoztatja majd az Abba Sisters, Cozombolis és Erox Martini is. Az esti tombolasorsolás után 22 órától tartják meg a tűzijátékot, a napot pedig retró diszkó zárja, ahol a zenét Dj Mikó Zsolt szolgáltatja a legkitartóbb vendégek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában