családi nap

2019.08.27. 12:00

A humor és a kőkor is megfért egymással

Vígan telt az augusztus 20-i hosszú hétvége a szomolyaiaknak.

Az ételfőző versenyt a csapatok kosztümökkel dobták föl

Fotó: Tóth Balázs

Vasárnap Noszvajon családi napozhattak az Oxigén Hotel parkjában, hétfőn pedig Kőkor-szaki Fesztivált rendeztek a Nagyvölgy-tetőn. Már délelőtt jó volt a hangulat, hiszen az ételfőző versenyt a csapatok kosztümökkel dobták föl, a legfinomabb fogást pedig végül Nagy Éva és Kamuti Kálmán készítette a zsűri szerint.

Ezenkívül kőtáblarajzok számára is versenyt írtak ki a szervezők, sok gyerek a mai korból merített ihletet a mini­barlangrajzokhoz, és elgondolkodtató alkotások születtek.

Délután a színpadi produkciók következtek Guczi István polgármester és Tállai András országgyűlési képviselő köszöntője után, föllépett a Rece Hagyományőrző Egyesület, a Bogácsi Pávakör, a Borsod Brass; a Daya Dance az alkalomhoz illően kőkorszaki táncshow-t hozott, de műsort adott a Számadó Zenekar, a Szomolyai Legényegylet, illetve a Sky Fanatic együttes is. Az estét a Főnix csoport tűzzsonglőr-bemutatója, majd tűzijáték zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában