Miskolc

2019.07.09. 13:00

Különleges hétvége a huszonöt esztendőért

Vígjátékos hétvégével ünnepelt Miskolcon a Cine-Mis.

Detzky Anna

Kétszáz forintért lehetett mozizni

Fotó: Bujdos Tibor

A megyeszékhely art mozi üzemeltető cégének 25 éves fennállása alkalmából július első hétvégéjén egész nap európai vígjátékokat vetítettek rendkívül kedvezményes helyáron, valamint az elmúlt évtizedek filmelőzetesei ingyenesen megtekinthetők voltak napi két alkalommal a Művészetek Háza Uránia Art mozitermében. A vígjátékos hétvége apropója, hogy 1994. július 1-jén alapította Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Cine-Mis Moziüzemi Szolgáltató Kft.-t. Az eseményre érkező vendégeket is megkérdeztük a benyomásaikról.

„Szeretünk a Művészetek Házába járni, mert érdekes programjai vannak. Véletlenül bukkantunk rá az eseményre és úgy gondoltuk, kihasználjuk az alkalmat és megnézünk egy filmet – osztotta meg Judit. – Eleve szeretjük a vígjátékokat és a művészfilmeket. Az a tapasztalatunk, hogy nagyon népszerűek itt a rendezvények, ezért most előre lefoglaltuk a jegyeket és reméljük, hogy kellemes élményekkel távozunk majd, mint eddig mindig” – tette hozzá az édesanyja, Erika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában