Miskolc

2019.07.07. 10:00

„Egyszerűen Nagyszerű”

Az Eötvös Cirkusz vendégeskedik Miskolcon, jövő vasárnapig várják vendégeiket.

Izgalmas műsor szórakoztatja a nézőket az Eötvös Cirkuszban Miskolcon

Fotó: Kozma István

Új produkciójával, „Egyszerűen Nagyszerű” gálaműsorával érkezett Miskolcra az Eötvös Cirkusz. Sátrukat a Tesco Extra mellett állították fel, és július 14-ig tartózkodnak a városban. Műsorukban idén először nyúlnak vissza a gyökereikhez, és mutatják be családjuk történetét: báró ősük meghódítja a cirkuszos műlovarnő szívét. Egzotikus állatokat is láthat a közönség a cirkuszban, indiai elefántok, lovak és háztáji állatok tudására csodálkozhat rá a néző.

 

Az új cirkusz is képviselteti magát, jelen lesz Mr. Lugo, a lézerember, emellett zsonglőrök, akrobaták, lábzsonglőrök, lovas akrobaták és légtornászok műsorszámain szórakozhatunk. A humorról Mr. Lorenz olasz bohóc gondoskodik. Július 13-án (szombaton) este a Cirkuszok Éjszakáján éjfélig várják vendégeiket, másnap, július 14-én 10–12-ig artista workshopot tartanak, ahol a gyerekek szakképzett tanárok segítségével bepillantást nyerhetnek az artistaképzésbe, talán rejtett tehetségeket is felfedezhetnek a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában