juniális

2019.06.04. 14:30

Színes családi juniálist tartottak Girincsen

A gyermektábor huszonöt fiatal és két kísérő elhelyezését teszi lehetővé.

Serfőző László

Óvodások műsora az avatóünnepségen

Fotó: Serfőző László

Kézműves-foglalkozások sora, bűn- és balesetmegelőzési előadás, főzőverseny helyi szervezetek részvételével, habparti dúsította azt a rendezvényt Girincsen, amelynek a gyermektábor avatása adta a csúcspontját.

Látható fejlődés

Az átadóünnepségen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő jegyezte meg, hogy a közfoglalkoztatás egyesekből ugyan negatív kritikát váltott ki a kezdeti időszakban, mára bebizonyosodott, hogy – egyrészt – a munkahelyekről kiszorultak hasznos munkát végeznek a programon belül, másrészt sokan térnek vissza a munkaerőpiacra. A közmunkaprogram látható fejlődést eredményezett az ország településein, ennek jó példája Girincs, ahol számos jó ötlete valósult meg az önkormányzatnak, ideértve a szombaton avatott gyermektábort is.

Baráth László polgármester az elmúlt évek eredményeiről, jövőt illető tervekről beszélt megjegyezve, a beruházás új munkahelyeket teremt, ugyanakkor bevételt is hoz majd a településnek. A gyermektábor huszonöt fiatal és két kísérő elhelyezését teszi lehetővé, az avatóünnepségen a helyi óvodások műsora után megáldották, megszentelték az újjávarázsolt létesítményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában