Digitális kihívások meetup

2019.06.02. 08:00

Hogyan lesznek versenyképesek?

Digitális kihívások címen tartott meet­upot a Hello Biznisz az INPUT programmal együttműködésben.

Máté Krisztina előadása a rendezvényen

Fotó: Ádám János

Csütörtök este szokatlan eseménnyel találkozhattak a Miskolc Plazában vásárlók: a Telekom üzletben gyűltek össze a miskolci vállalkozók, hogy zárás után hasznos tippeket kapjanak a hatékonyságuk és versenyképességük növelésére, képbe kerüljenek az aktuális digitális trendekkel és eszközökkel kapcsolatban.

 

Az inspiráló eseményen a népszerű televíziós személyiség, Máté Kriszta, a YouTube-sztárként is ismert Kiss Imi, illetve az izgalmas karriertörténetekről mesélő újraterveztem.hu alapítója, Turi Márton beszélgetett olyan miskolci vállalkozókkal, mint Nagy Magdi (Hello Future), Molnár Máté (Dobox) és Koleszár Péter (Modern Vállalkozások Programja). A programot miniworkshop színesítette, amin a vállalkozók megosztották egymás között, hogy milyen nehézséggel küzdenek az üzleti életben, illetve milyen kihívásokkal szembesülnek a digitalizáció területén.

Fejes Zoltán, a T-Systems vezérigazgató-helyettese az eseményt záró előadásában kiemelte, hogy workshopok eredménye alapján a mindennapi adminisztráció, technikai kihívások csökkentése, illetve az ügyfélszerzés, az ügyfelekkel való kapcsolattartás a megjelent kkv-k legfőbb elakadása. A digitalizáció sok kisvállalkozásnak nagyon távoli fogalom, mégis számtalan megoldást nyújt az üzletszerzéshez vagy az automatizációhoz, a mindennapi háttérmunka csökkentéséhez, amik megkönnyítik a vállalkozás életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában