Miskolci Egyetem

2019.06.28. 18:00

Az Anyagtudományi Karral ismerkedtek a tanárok

A karnak fontos, hogy a régió közoktatási intézményeivel is szorosan együttműködjön.

Fotó: Ádám János

Tanári napot rendezett csütörtökön a Miskolci Egyetem Anyagtudományi Kara a régió általános és középiskolában tanító, természettudományos tárgyakat oktató pedagógusai számára.

Az interaktív programot második alkalommal szervezték meg abból a célból, hogy a karon folyó munkát minél szélesebb körben megismerjék azok az oktatási intézmények, melyekkel közös céljuk a tehetségek felkarolása és a tehetséges pályakezdő fiatalok megtartása az Észak-Magyarország régióban. Az egyetemi oktatók szintén eme cél érdekében folyamatosan fejlesztik tanterveiket, bővítik duális partnervállalataik számát.

 

A tanári napon a pedagógusok információkat szerezhettek a régióban elérhető szakmai lehetőségekről, amivel saját fejlődésüket és tanítványaik továbbtanulását, elhelyezkedését segíthetik. Megismerkedtek a kar intézeteivel, az ott folyó munkával, majd gyakorlati bemutatókat láthattak a laboratóriumokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában