Helyi közélet

2019.05.04. 16:29

Májbetegségben pusztult el

Miskolc - Nem ad felmentést a boncolás eredménye az ízléstelen cselekedetre.

Miskolc - Nem ad felmentést a boncolás eredménye az ízléstelen cselekedetre.

Nemrégiben morbid képet osztott meg a legnépszerűbb közösségi portálon egy miskolci kommentelő: egy társasház előtti fenyőfára fejjel lefelé felkötve egy mókustetem borzasztotta az arra járókat.

Jó néhány bejegyzés is született a topikkal kapcsolatban, amelyekben különböző vérmérsékletű kommentelők mondták el véleményüket az esetről, mely a megjegyzések szerint nem egyedi. Volt, aki a vélt elkövető profilját is posztolta további vérmes megjegyzések kíséretében. Feljelentés született az ügyben, Lehoczky Krisztián, a Mályi Természetvédelmi Egyesület elnöke helyszíni videóban rögzítette az esetet.

Állatorvos boncolta

A rendőrség kérésére a tetemet eljuttatták Debrecenbe hatósági állatorvosi boncolásra, hogy megállapíthassák állatkínzás történt vagy természetes halált halt a mókus. Időközben megérkezett a boncolási jegyzőkönyv, mely szerint májbetegségben pusztult el a kis állat – tudtuk meg. Ez persze nem ad felmentést a közfelháborodást kiváltó, ízléstelen cselekedetre.

ÉM


[related-post post_id="4208839"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában