Helyi közélet

2019.05.04. 15:28

Két előadással Pápán

Miskolc - A miskolci 4-Dance Club idén is a legjobbnak bizonyult az amatőrök között.

Miskolc - A miskolci 4-Dance Club idén is a legjobbnak bizonyult az amatőrök között.

A napokban tartották a XXIII. Zenés Színpadok Országos Fesztiválját. A SCHERZO néven elhíresült rendezvény idén Pápán várta az érdeklődőket. A miskolci fiatalok az előzsűrizést követően két előadással is eredményesen szerepeltek.

Díjesőben

A verseny zsűrije – Kovács Gábor Dénes, Bakó Gábor és Nagy Anikó – a zenés összeállítás kategóriában indult Mamma Mia! előadást a 2. helyre sorolta, míg a Kriston Milán rendezésében, a musical kategóriában megmérettetett Légy jó mindhalálig! című produkció a legjobbnak bizonyult a résztvevők között.

Egyéni díjakban sem volt hiány; a Nyilas Misit megformáló fiatal tehetség, Oroszi Márk a legjobb színészi alakításért járó kitüntetéssel lett gazdagabb, ráadásul mindez a szóló énekverseny 3. helyezése mellett került a birtokába. A 4-Dance Club Tánc- és Musicalstúdió vezetője, Hutter Linda pedig a legjobb női karakternek bizonyult.

Az idén 20 éves csapat köszönetét fejezte ki Miskolc vezetésének a támogatásért, mely hozzásegítette őket, hogy ismét részt vehessenek a rangos eseményen. A SCHERZO mindig az év egyik legfontosabb eseménye számukra, a zsűritől kapott visszajelzés és szakmai értékelés nagy hatással van terveikre és további munkájukra.

ÉM-TA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában