Helyi közélet

2019.04.12. 07:45

Generátorból milliomosok Miskolcon

Miskolc - A 15 milliomodik generátor elkészültét ünnepelte csütörtökön a SEG Automotive.

Miskolc - A 15 milliomodik generátor elkészültét ünnepelte csütörtökön a SEG Automotive.

Sajtótájékoztatón számolt be csütörtökön a SEG Automotive cégcsoport és a magyarországi vállalat első önálló évéről és annak eredményeiről Uwe Mang, a vállalat gazdasági ügyvezető igazgatója. Ismertette a vállalat szerepét a „Korszerű anyagok és intelligens technológiák FIEK létrehozása a Miskolci Egyetemen” projektben. Ezután ünnepélyes keretek között legyártották a tizenötmilliomodik generátort a gyár szerelőcsarnokában.

Az ünnepségen Demeter Ervin megyei kormánymegbízott köszöntőjében hangsúlyozta az innováció jelentőségét a vállalat működésében. Kiemelte: a megye folytatta gazdasági felzárkózását a fejlettebb régiókhoz, és ebben kulcsszerepe van a Bosch és SEG Automotive cégcsoportnak.

Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere jelezte: a város és vállalat együttműködésének alapja, hogy a cégfilozófia nagymértékben megegyezik a város SMART CITY koncepciójával. Kiemelte: a vállalkozás mintegy kétezer családnak ad biztos, hosszú távú megélhetést.

Gazdasági küldetés

– A független vállalatként való működés első évében nemcsak a leválással kapcsolatos kihívásokat sikerült sikeresen megoldanunk, hanem tovább építkeztünk azokra a kulcs­attribútumokra támaszkodva, amelyekkel a járműipari szereplők azonosítanak bennünket: szenvedélyes elkötelezettség az innováció iránt, amely segíti a hatékonyabb belsőégésű motorokra, 48 voltos hibrid motorokra és elektromos motorokra történő átállást; működési kiválóság, amelynek révén nagy teljesítményű, tartós és versenyképes termékeket és megoldásokat kínálunk; megbízható gyártási folyamatok és világszerte egységes minőségi szabványok betartása mellett stabil globális jelenlét, amelyet nemcsak az összes régióban dinamikusan növekvő eladások, de az értéklánc minden szintjén jelen lévő, hatékony globális hálózatunk is alátámaszt; elkötelezett felelősségvállalás az ügyfelek, beszállítók, munkavállalók és a környezet iránt – fejtette ki Uwe Mang, a vállalat gazdasági ügyvezető igazgatója.

Megbízhatóság

Továbbra is célkitűzésük a megbízható és hosszú távú üzleti partner státuszának megerősítése, a nagy teljesítményű, tartós és versenyképes termékek és megoldások szállítása és igényre szabott szolgáltatások nyújtása versenyképes áron, hogy megtartsuk vevőinket és hogy új üzleti lehetőségeket is nyerjünk – fogalmazta meg az ügyvezető igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában