Helyi közélet

2019.03.04. 15:40

Varázslatos átalakító verseny Miskolcon

Miskolc - Ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással a Kézműves Kupa.

Miskolc - Ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással a Kézműves Kupa.

Új helyszínen szervezte meg a szépészeti szakmák hagyományos tavaszi versenyét idén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A miskolci Kézműves Kupa 2019 ezúttal az MSZC Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziumában várta a versenyzőket és az érdeklődőket tegnap. Az új környezet kiválóan alkalmas volt a verseny színvonalas megrendezésére, a szervezők több mint 300 nevezést regisztráltak az idei egész napos megmérettetésre az ország minden részéről és a határainkon túlról.

A rendezvény tizenhetedik alkalommal viselte a Kisgergelyné Tolcsvai Mária és tizenkettedik alkalommal a Lapis Imre Emlékverseny elnevezést. A verseny ideje alatt megrendezett szakmai bemutatók a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét kínálták a fodrász, kozmetikus és műkörömdíszítő szakemberek és a szolgáltatások iránt érdeklődők számára. A rendezvényt a szépészeti szolgáltatásokhoz kapcsolódó vásár, szakmai tanácsadás is színesítette.

Háromszoros mesterbajnok

A verseny zárásaként köszöntötték a kitűnő mesterbajnokot, Kökény Ferencet, aki 50 éve készíti fel a férfifodrász csapatot a szakmai versenyekre. Felsorolni is nehéz, hogy az elmúlt félszáz esztendő alatt hány hazai és nemzetközi siker született Kökény Ferenc kitűnő munkájának köszönhetően.

A Kézműves Kupa 2019 – köszönhetően az elmúlt évek alatt felépített brandnek – ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással. Nem mellesleg pedig Miskolc városának jó hírét vivő, sikeres tavaszi rendezvény is.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában