Helyi közélet

2019.03.29. 11:53

Döntőben a SZIA InDaHouse

Miskolc - Már él a Civil Díj 2019 közönségszavazása, kik lesznek az év legeredményesebb civil szervezetei?

Miskolc - Már él a Civil Díj 2019 közönségszavazása, kik lesznek az év legeredményesebb civil szervezetei?

Döntőbe kerültek azok az önkéntes fiatalok is, akik a SZIA InDaHouse Hungary program keretében utaznak minden hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, és egyénre szabott fejlesztőfoglalkozásokat tartanak 104 gyerek számára. Kora gyerekkori programjuk segítői fejlesztőjátékokkal járja a házakat, ahol kicsi gyerekek élnek, miközben az iskolásokat a kisbuszuk szállítja a falvak között a tanodai foglalkozásokra. Céljuk, hogy a gyerekeket teljes iskolai karrierjük alatt támogassák.

Százhúsz pályázat

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány a Civil Díj program keretében olyan kezdeményezéseket, programokat díjaz, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

Fontos szempont, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a civilek tevékenysége, munkájuknak össztársadalmi hatása. Közel százhúsz pályázat érkezett az idei Civil Díjra, közülük került ki a harmincegy döntős szervezet, izgalmasabbnál izgalmasabb projektjeikkel. Számos kiemelkedő program és akció történt eddig, és mind civil kezdeményezéssel.

A döntőbe jutott szervezetekre április 15-én éjfélig lehet szavazni. Részletek: www.­civildij.hu.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában