Helyi közélet

2019.03.18. 15:39

Boldogabbak lettek

Miskolc - A miskolci nagyvállalkozó is felfigyelt a MÁSA munkájára.

Miskolc - A miskolci nagyvállalkozó is felfigyelt a MÁSA munkájára.

Pinky, Krémes és Pirike csak néhány kutyus azok közül, akik borzasztó ­rossz állapotban voltak akkor, amikor a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) befogadta őket. Szerencsére ma már mindhárman sokkal jobban vannak, és ezt bizonyítják azok az „előtte-utána” fotók is, melyeket a MÁSA a közösségi oldalán osztott meg.

Bejelentésre készül

„Nagyon sok bajba jutott állaton segítettünk az elmúlt évtizedekben, aztán az utóbbi időben létrehoztuk ezt az albumot, mely tulajdonképpen azt dokumentálja, hogy a munkánknak és természetesen a szeretetteljes gondoskodásnak milyen gyümölcse van” – mondta el lapunknak Kisfalvi Nyina, a MÁSA elnöke.

A felvételek nagyon népszerűek a közösségi oldalakat látogatók körében, sokan kedvelik és még többen meg is osztják azokat. Az alapítványi elnök elmondása szerint így figyelhetett fel kezdeményezésükre az egyik ismert miskolci nagyvállalkozó is.

„Barkóczi István a közelmúltban keresett meg minket, jelezvén, hogy tudomása van arról, hogy milyen munkát végez a MÁSA, és felkeltette az érdeklődését a munkánk látványos dokumentálása is. Elárulta azt is, hogy ezzel kapcsolatban szeretne egy bejelentést tenni a MÁSA alapítványi bálján március 30-án. Érdeklődve várjuk, hiszen mindig nagy öröm nekünk, ha észreveszik és elismerik a munkánkat” – árulta el Kisfalvi Nyina.

ÉM-TÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában