Helyi közélet

2019.03.21. 10:28

Boldog, hogy szeretik

Miskolc - Csak néhány szavazattal maradt le a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjról a GYEK főorvosa.

Miskolc - Csak néhány szavazattal maradt le a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjról a GYEK főorvosa.

Dr. Fehér Annamária gyermekgyógyász főorvos kapta a második legtöbb szavazatot a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj észak-magyarországi szavazásán, szám szerint 3590-et.

Megtisztelő Jelölés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központjának orvosa amiatt a legboldogabb, hogy kis pácienseinek szülei elismerik a munkáját, és mint mondja, egyáltalán nem számít, hogy nem ő lett a nyertes, hiszen számára már maga a jelölés is megtisztelő.

Egyébként már tavaly is jelölték, a mai napig sem tudja, hogy ki, és akkor szintén néhány szavazattal marat csak le a díjról.

Dr. Fehér Annamária 42 éve dolgozik a Gyermekegészségügyi Központban, gyermekgyógyász, pulmonológus és endokrinológus, de van jogi végzettsége is.

– Boldog vagyok, hogy szeretnek. Gondolom azért, mert én is nagyon szeretem a pácienseimet. Igyekszem mindenben segíteni őket, és rugalmasan kezelem a munkaidőt. Ha este 10-kor ír nekem valaki levelet, arra is válaszolok. Igyekszem a munkámat teljes szívvel és odaadással végezni. Mindig is orvos akartam lenni, és boldog vagyok, hogy gyermekeket gyógyíthatok – fogalmazott a főorvos.

ÉM-HE


[related-post post_id="4174722"]

[related-post post_id="4170527"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában