Helyi közélet

2019.03.14. 08:06

A szakmai tapasztalat miniszteri elismerése

Miskolc - Miniszteri elismerésben részesült a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal két munkatársa.

Miskolc - Miniszteri elismerésben részesült a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal két munkatársa.

Március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal két munkatársának.

Évtizedes tapasztalatok

Dr. Stiber Vivien, a Miskolci Járási Hivatal vezetője és Bubán Márton, az Informatikai Osztály, valamint a Kormányhivatal elektronikus információbiztonságért felelős vezetője részesült kitüntetésben. Az elismerést szerdán adták át Budapesten, a Várkert Bazárban.

Dr. Stiber Vivien járási-hivatalvezető 2007 óta dolgozik a területi közigazgatásban, először a Pest Megyei Közigazgatási Hivatalban helyezkedett el, majd 2010-ben a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban tevékenykedett jogászként, ahol tagja volt annak a csapatnak, amely a Magyary Program végrehajtásáért volt felelős. 2011-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalnál látja el feladatát, jelenleg az ország legnagyobb járásának hivatalvezetője.

Bubán Márton osztály­vezető több évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett a területi közigazgatásban, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalnál 2012-től dolgozik; először az Informatikai Főosztály, a 2015. évi integrációt követően pedig a Pénzügyi és Gazdasági Főosztály Informatikai Osztályának vezetőjeként. A kitüntetett magas színvonalon végzett szakmai munkáján túl jelentős érdemeket szerzett a területi közigazgatás fejlesztését célzó kormányzati intézkedések végre­hajtásához szükséges informatikai támogatás kiépítésével is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában