Helyi közélet

2019.02.27. 12:50

Nemcsak úthibákról, hibás utakról is kapunk fotókat

Felsődobsza - Amikor nem is kátyúkat kell keresni, hanem már szétment az útburkolat.

Felsődobsza - Amikor nem is kátyúkat kell keresni, hanem már szétment az útburkolat.

Olvasónk, Hegedűsné Blaskó Bernadett is olvasta a felhívásunkat, melyben a megye legkátyúsabb útjait keressük. A fotók, melyeket csatolt, Felsődobsza belterületén készültek. Mint írja: ezen az útszakaszon már aszfalt sincs, és egy veszélyes dupla kanyarban készültek, mely lelejtős, mellette mély árok húzódik.

„Az út annyira hepehupás, törmelékes a szakaszon, hogy amikor fölfelé megy az ember az autóval, át kell mennie a szembejövő sávba, hogy ne akadjon el. Az útszakasz évek óta nem volt felújítva, és annak ellenére, hogy korlátozás van érvényben, nemcsak erre az útszakaszra, hanem visszafelé is, a szomszéd település utáni Hernád-híd miatt a szomszédos települések vállalkozói előszeretettel erre az útszakaszra irányítják kamionjaikat. Csodálkozom is mindig, hogy nem történt baleset, mikor egy ilyen útszakaszon a kamion találkozik egy traktorral.

A mély árokba bármelyik befordulhat, mert útpadka sincs, vagyis hatalmas mélyedés kátyúkkal. Nem tudom, egy balesetnél ki lenne a hibás, gondolom, jó magyar módra mindenki mutogatna egymásra” – írta a fotók mellé.

Továbbra is várjuk olvasóink leveleit! Kérjük idén is: jártukban-keltükben álljanak meg, fotózzák le, vagy videózzák az úthibákat és küldjék el nekünk az [email protected] címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on vagy az Észak-Magyarországban.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában