Helyi közélet

2019.02.19. 12:51

Egyeztettek a résztvevők Szerencsen

Szerencs - Megbeszélést tartottak a Magyar Falvak Program kapcsán.

Szerencs - Megbeszélést tartottak a Magyar Falvak Program kapcsán.

Elindult a Magyar Falvak Program, ebben az évben az ötezres lélekszámú települések fejlesztésének elindítására 150 milliárd forintból lehet gazdálkodni. Koncz Ferenc országgyűlési képviselő e tárgykörben találkozott választókerületének polgármestereivel és a Széchenyi Programiroda munkatársaival a közelmúltban a szerencsi Rákóczi-vár lovagtermében.

Koncz Ferenc arról adott tájékoztatást, hogy a megbeszélést az előzetesen megjelent információkra alapozzák, részben azért, hogy képet kapjanak arról, mely településeknek milyen elképzeléseik vannak, mire lenne szükségük, másrészt a későbbi időszakban igyekeznek elkerülni az esetleges félreértéseket, illetve megbeszélik, hogy kik lesznek, akik az együttműködésben koordináló szerepet kapnak. Együtt figyelnek arra, hogy a pályázatok kiírásakor az adott témaköröket miként és kiknek a segítségével, vezetésével lehet majd megvalósítani.

ÉM-SFL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában