Helyi közélet

2019.01.05. 12:56

Miskolcon nincs probléma az utakon

Miskolc - Miskolcon sincsenek járhatatlan utak a havazás miatt, tudtuk meg a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. hóügyeletén.

Miskolc - Miskolcon sincsenek járhatatlan utak a havazás miatt, tudtuk meg a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. hóügyeletén.

Minden géppel kint vannak az utakon, melyek folyamatosan végzik a hóeltakarítást és a síkosságmentesítést. Folyik a villamos- és buszmegállók, valamint a belvárosi programhelyszínek kézi takarítása is. Az előrejelzések szerint a délutáni órákra mérséklődik, vagy eláll a havazás Miskolcon, akkor várhatóan 5-7 centiméter körül lesz a hótakaró vastagsága.

Ha mégis erősödik a havazás, akkor a járdák és a megállók takarítására kisgépeket is igénybe vesznek. A buszok útvonalai is járhatóak. A hóügyelet kapcsolatban van az MVK Zrt. munkatársaival, és ha valahol probléma adódik, azonnal intézkedik a megoldására. Az utakat a problémásabb szakaszokon még a havazás előtt alásózták, tudtuk meg a hóügyeleten.

ÉM-HE


[related-post post_id="4098504"]

[related-post post_id="4098496"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában