Helyi közélet

2019.01.23. 08:52

Higiéniai csomaggal támogatják a nőket

Miskolc - Miskolcon is lesz átadási pont, tudtuk meg a #nemluxustáska országos kampány kapcsán.

Miskolc - Miskolcon is lesz átadási pont, tudtuk meg a #nemluxustáska országos kampány kapcsán.

Két vlogger, Huszka Ágnes és Cserta Alexandra indította el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a kampányt. Céljuk, hogy megkönnyítsék a hátrányos helyzetű nők mindennapjait egy táskányi nem-luxus higiéniai csomaggal. Az akcióban arra kérték a nőket, hogy egy feleslegessé vált, jó állapotú táskájukat töltsék meg hasznos termékekkel, és tegyenek mellé egy személyes üzenetet – tudtuk meg Kovács-Pálffy Annától, a szeretetszolgálat munkatársától.

„A gyűjtőpontok helyszínei a kampány honlapján olvashatóak, január 31-ig lehet adományozni. Ezt követően nyílnak meg az átadási pontok, erről a miskolci regionális vezetővel is folynak az egyeztetések. A szeretetszolgálat olyan intézményeibe szervezzük, ahol a nők számára egyébként is tartunk foglalkozásokat. Miskolcon kiemelt területek a Lyukóvölgy és a számozott utcák” –tette hozzá Parák Eszter kom­munikációs referens.

ÉM-DA


[related-post post_id="4101666"]

[related-post post_id="4087040"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában