Helyi közélet

2019.01.21. 16:28

Álompárok vetélkedtek Miskolcon

Miskolc – Bíró Katalin és Faludi Tamás nyerték az Észak-Magyarország által is támogatott Álompár-vetélkedőt, amelyet vasárnap délután rendeztek meg az Álompár esküvői kiállításon a miskolci ITC-székházban. Katalint és Tamást tíz éve hozta össze a sors, és az idén májusban fogadnak majd örök hűséget egymásnak.

Miskolc – Bíró Katalin és Faludi Tamás nyerték az Észak-Magyarország által is támogatott Álompár-vetélkedőt, amelyet vasárnap délután rendeztek meg az Álompár esküvői kiállításon a miskolci ITC-székházban. Katalint és Tamást tíz éve hozta össze a sors, és az idén májusban fogadnak majd örök hűséget egymásnak.

A jó lakodalom minden kellékéből hatalmas választékot találtunk vasárnap az ITC-székházban, a XVII. Esküvői Kiállításon. A szebbnél szebb ruhaköltemények mellett a klasszikus és a legmodernebb öltönyök között szinte minden fazon rajongója találhatott megfelelő ünnepi öltözéket. Az Álompár vetélkedő játékos résztvevői egyedi stílussal, jópofa történettel rendelkeztek, nem kis fejtörést okozva a zsűri tagjainak, akik alig tudták eldönteni, hogy a merész és vállalkozó kedvű ifjú párok közül, melyiknek adják az első helyezést.

Mindenki nyert

Így végül mind a négy pár, mely vállalta a kihívást, értékes ajándékok sorával térhetett haza. A játékos vetélkedőn negyedik helyezést ért el Bogár Georgina és Sóvári Máté, harmadik lett Urbán Krisztina és Fülöp Dániel, második Szakáczki Noémi és Matiscsák Tamás, az élen végzett Bíró Katalin és Faludi Tamás is magukra vonták a bámészkodók tekintetét. A győztesek pedig elegáns öltözetüket tűzpiros tornacipővel dobták fel. Az eseménynek csak nyertesei voltak: mindenki nászajándékokkal távozott, és értékes utalványokat is kaptak a lapunk és partnereink által életre hívott rendezvény főhősei.

Tíz éve találkoztak

A nyertes pár tagjai egyidősek, 29 évesek, és ismeretségük régi időkre nyúlik vissza. Tíz éve hozta őket össze a sors, akkoriban mind a ketten részt vettek egy OKJ-s képzésen, logisztikát tanultak, ám akkor csak egyre mélyülő barátság volt közöttük, mely kis időre meg is szakadt, ahogy elvégezték a szóban forgó iskolát. Majd 2010 decemberében az osztálytalálkozón ismét összefutottak, és eldöntötték, nem engedik el egymás kezét. Rácáfolnak a szere­lemről alkotott elképzelésekre, miszerint nagyjából két évig működik a kémia, aztán szertefoszlik a rózsaszín köd és a szerelem átalakul szeretetté. Ők több mint nyolc éve élnek boldog, harmonikus párkapcsolatban, és nem kapkodták el házassági döntésüket sem.

– Tavaly Párizsba kellett mennem munkaügyben egy konferenciára, és szerencsémre magammal tudtam vinni Katalint, aki nem is sejtette, hogy milyen szándékkal vittem el a romantikus és lenyűgözően szép világvárosba. A Diadalív tövében kértem meg a kezét – idézte fel a nem hétköznapi lánykérés legszebb állomását a vőlegény, aki jelenleg a Miskolci Egyetem Gazdálkodástudományi karán doktoranduszként dolgozik. Tímea óvodapedagógus.

– Három évet éltem Sárospatakon a főiskolai tanulmányaim miatt. Nem volt könnyű időszak, de túlélte a kapcsolatunk. Megszakítás nélkül vagyunk hosszú ideje együtt, ám voltak hullámvölgyek, nehézségek, de szerencsére mind a ketten képesek vagyunk rá, hogy ésszerű, konstruktív kompromisszumokat kössünk, így még nem volt olyan konfliktusunk, amit ne tudtunk volna átbeszélni, megoldani, amit ne élt volna túl kapcsolatunk – magyarázta Katalin, akit arról is faggatunk, hogy tapasztalatai szerint mi a hosszan tartó szerelem titka.

Klasszikus menü

Az Alsózsolcán élő álompár lagziján május 25-én klasszikus magyaros menü kerül a vendégek elé, ám azt még nem tudni, hogy piros tornacsukában fogja-e a menyecsketáncot ropni Katalin.


[related-post post_id="4103494"]

[related-post post_id="4101993"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában