Helyi közélet

2019.01.11. 15:51

A fejlődést tartják szem előtt Megyaszón

Megyaszó - Megpróbálnak minden adódó lehetőséget megragadni.

Megyaszó - Megpróbálnak minden adódó lehetőséget megragadni.

A tavalyi év őszi időszakán kapta az értesítést Megyaszó önkormányzata, miszerint hetvenhét milliós, uniós támogatás felhasználásával piacfelújítást- és fejlesztést valósíthatnak meg.

Több jó hír

– A jó hírek közül ez az egyik volt – mondta Hajdú Istvánné polgármester. – Ugyanis az óvoda energetikai felújítására újabb, mintegy ötvenötmilliót nyertünk. Az idén átadjuk az Általános Művelődési Központot, amelynek felújítását tavaly kezdtünk el egy nyertes, negyvenmilliós vidékfejlesztési pályázat eredményeként. Természetesen nem kerül pont a munkák végére, tervezzük, hogy pályázatokon keresztül veszünk részt a februárban induló Magyar Falu Programban, megpróbálunk minden lehetőséget megragadni, ami a község fejlődését segíti elő. Két olyan utunk van, ami még nem szilárd burkolatú, folytatjuk a jobbítását-szépítését a község megjelenésének, egyebek mellett két park építése szerepel az elképzelések között, újra tervezzük a részvételt a start közmunkaprogramban, közel ötven ember foglalkoztatása valósulhat meg. Várjuk az eredményeket, egyszóval nincs megállás – adott tájékoztatást a megyaszói tervekről Hajdú Istvánné.

ÉM-SFL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában