Helyi közélet

2018.12.11. 16:01

Karácsonyváró, meghitt hangulatban Igriciben

Igrici - Tizenkét fenyőfát öltöztettek fel Igrici „kicsinyei és nagyjai”.

Igrici - Tizenkét fenyőfát öltöztettek fel Igrici „kicsinyei és nagyjai”.

Csaknem kétszázötven óvodás, iskolás és felnőtt díszítette közösen Igrici település Karácsonyfa Parkját. A nyáron Nosztalgia Virágparkként, télen Karácsonyfa Parkként működő, díszesen kivilágított köztéren, tizenkét fenyőfát öltöztettek fel – az óvoda és iskola pedagógusainak és a település nyugdíjasainak segítségével – Igrici „kicsinyei és nagyjai”. Az önkormányzat konyhájának dolgozói ezen a barátságosan kellemes téli napon, forró teával és mézes süteménnyel kedveskedtek a jelenlévőknek, míg az önkormányzat egy-egy csomag szaloncukorral köszönte meg minden gyermeknek a segítséget. A Karácsonyfa Park díszítése és a napokban a település főutcájára kihelyezett 25 karácsonyi köztéri díszkivilágítás előkészület a már évek óta hagyományos Igrici Karácsonyváró Esték rendezvénysorozathoz.

Ajándékcsomag

Ennek keretén belül december 18-án és 19-én a helyi óvodás és kisiskolás gyermekek, az Idősek Nappali Ellátójának tagjai, a tiszaújvárosi Club 96 tagjai és meghívott fiatal zenészek adnak műsort a Karácsonyfa Parkban, ahol az önkormányzat forralt borral, meleg teával, pogácsával és süteménnyel várja mindkét nap a település lakosait.

Igrici önkormányzata ezen felül minden helyi család számára készít egy karácsonyi ajándékcsomagot, amelyben ünnepi kalács, szaloncukor és narancs kap helyet. A karácsonyi ajándékcsomagokat december 14. és 15-én juttatja el az önkormányzat az érintetteknek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában