Helyi közélet

2018.11.21. 13:54

Többen csatlakoznak a nemes hagyományhoz miskolcon

Miskolc - Véradó hellyé alakult a Miskolci Törvényszék tárgyalóterme.

Miskolc - Véradó hellyé alakult a Miskolci Törvényszék tárgyalóterme.

Idén november 14-én nyílt lehetősége a Miskolci Törvényszék dolgozóinak, hogy vért adhassanak az arra rászorulóknak. A közös társadalmi felelősségvállalás jegyében szervezett és immár hagyománnyá való véradás az Országos Vérellátó Szolgálat Miskolci Területi Vérellátó és a Magyar Vöröskereszt segítségével valósult meg.

A program a törvényszék különösen sikeres karitatív tevékenységei közé tartozik. Évről évre egyre többen veszik a bátorságot és segítik véradásukkal ezen nemes hagyomány ápolását. A rendelkezésre álló idő alatt 33 dolgozó jelentkezett és több mint 20 dolgozó felelt meg a szükséges feltételeknek és adhatott vért.

A Miskolci Törvényszék a mindennapi ítélkező tevékenysége mellett időt szakít az olyan társadalmi kezdeményezések megvalósítására, támogatására is, mely során az arra rászoruló embertársak segítése a cél. Ennek fényében a törvényszék a jövőben is arra törekszik, hogy helyet biztosítson a szervezett véradásnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában