Helyi közélet

2018.10.17. 14:40

Véget ért a Borsod Online esküvői fotópályázata, megvannak a nyertesek!

Miskolc - A Borsod Online-on meghirdetett esküvői fotópályázatunk szavazása hétfőn éjfélkor lezárult, megvan a győztes!

Miskolc - A Borsod Online-on meghirdetett esküvői fotópályázatunk szavazása hétfőn éjfélkor lezárult, megvan a győztes!

Több mint száz csodás fénykép, megannyi kedves, megható, vidám történet, rengeteg szavazat - és egy győztes pár. Ez lehetne a mérlege a nyár végétől zajló fotópályázatunknak, ami immáron véget ért.

A nyertes pár

A szavazatok összesítése után meglett a nyertes pár: Dusza-Kovács Adél és Dusza Attila. A hírnek természetesen nagyon örültek, illetve annak is, hogy ők lettek azok, akik a kényeztető wellness-hétvégén lazíthatnak majd.

Adél és Attila kapcsolata diákszerelemként indult, s bár ez nem tartott sokáig, később véletlenül találkoztak. Újra egy hullámhosszra kerültek, olyannyira, hogy házasság lett belőle.

A csodás lánykérés Olaszországban történt Adél születésnapján, ahol a Vatikánban, a Szent Péter bazilika kupolája alatt, miközben éppen harangoztak, Attila letérdelt kedvese elé és megkérte a kezét.

Az esküvőjüket idén augusztus 4-én tartották. A hagyományokhoz hűen valóban csak akkor látták meg egymást, amikor Attila már az oltárnál állt, Adél pedig az édesapja karján érkezett a templom bejáratához. Ez a pillanat nagyon megható volt számukra, és a jelenlévők számára is.

A pár elmesélése alapján velük minden megtörtént, ami csak megtörténhet az esküvő előtt, csupa balszerencse érte őket: többek között Attila az öltönyeivel együtt hasra esett az érkezés pillanatában, Adél elfelejtette felvenni a fátylát, ráadásul az első tíz percben elszakadt a ruhája, és ha mindez nem lett volna elég, az okmányaikat is elfelejtették magukkal vinni.

Természetesen mindezeket leszámítva kárpótolta őket az érzés és az élmény, hogy az esküvő többi része jó hangulatban, finom ételekkel, remek zenekarral, csodás díszítéssel és boldog násznéppel pontosan úgy alakult, ahogy azt ők megálmodták.


A verseny helyezettjei:

1. Dusza-Kovács Adél és Dusza Attila, Miskolc

2. Tóthné Horváth Katalin és Tóth Roland Gábor, Hidasnémeti

3. Oltyán-Paráda Szilvia és Oltyán Zsolt, Miskolc

4. Kavasánszki-Pintér Vanda és Kavasánszki Norbert, Alsóvadász

5. Fenyvesiné Ravasz Daniella és Fenyvesi Richárd, Sárospatak

6. Murányi-Makó Barbara és Murányi József, Mezőkövesd

Szavazóink között negyedéves digitális Észak előfizetést és ajándékcsomagot sorsoltunk ki.

A nyertesek: Rábainé Végh Anett (Szerencs), Birinyi Tamás Jánosné (Tiszabábolna), Tán Zsuzsa (Miskolc)


[related-post post_id="3998954"]

[related-post post_id="3980624"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában