Helyi közélet

2018.10.25. 16:10

Városmisszióval is hívogatnak szombatra

Miskolc - Négy napig dicsérik Istent a lelkes katolikus hívők.

Miskolc - Négy napig dicsérik Istent a lelkes katolikus hívők.

A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás szombaton rendezendő Országos Találkozójához a megelőző napokban, október 24. és 26. között a helyi mozgalom Városmissziója is csatlakozik.

Dicsőítés és szentségimádás

Szerdán a Neokatekumenális út tagjaival a Centrum Áruháztól a Zárda kápolnáig missziós menet indult, ahol 17 órától Skublics Máté atya vezetésével szentmisét, majd néhány óra múlva szentségimádást tartottak. Csütörtökön hasonlóképpen alakul majd a program, de a szertartásokat egy utcai evangelizáció előzi meg. Pénteken 18 órakor táncos flashmob várható az Erzsébet téren. 19 órától a Lelkes Turné zenés dicsőítése a Mindszenti Plébánia Millennium termében.

Pádár Tamás, a Lelkes Turné önkéntes szervezője lapunknak elmondta, hogy a Lelkes Napok néven futó, fiatalok számára meghirdetett tábori hétvégéket szeretnék megtoldani zenés dicsőítő sorozattal és több városba elvinni, hogy sokan találjanak rá Krisztusra, amely Budapest után most Miskolcra látogat.

ÉM-DA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában