Helyi közélet

2018.10.02. 10:43

Új gazdáját keresi Lulu, Taco és Radír

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be négyet. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Lulu még csak négy hónapos, fekete, bozontos szőrű, keverék nőstény kutyus, aki valószínűleg még fog növekedni, de arra lehet számítani, hogy megtartja kisebb testalkatát. Éppen ezért házi kedvencként ajánljuk az akár lakásban élő álomgazdi számára is.


Radír kétéves, közel 22 kilós nagy testű, fehér hím, aki még csak néhány hete tartózkodik a menhelyen. Az állatot kajla füle teszi különösen kedves külleművé. Remek kiállásával bizonyára hasznos védelmet biztosítana új örökbefogadó családja számára egy nagyobb területen.


Taco egyéves keverék nőstény. Fekete szőrében, a szügyén található nyakkendőszerű fehér folt és a tappancsain látható fehér papucsok elegánssá teszik a kutya fellépését, aki 21 és fél kilójával egy kertes ház udvarának lehetne igazi dísze és jó házőrzője.


[related-post post_id="3996649"]

[related-post post_id="3987785"]

[related-post post_id="3980214"]

[related-post post_id="3972485"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában