Helyi közélet

2018.10.22. 14:37

Tárcsás ételek Bogácson

Bogács - Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Tárcsás Ételek Fesztiválját Bogácson.

Bogács - Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Tárcsás Ételek Fesztiválját Bogácson.

Idén rengetegen kilátogattak a rendezvényparkba, ahol Csendesné Farkas Edit polgármester és Tállai András országgyűlési képviselő köszöntője után a Tardi Hagyományőrzők, majd a Zsérci Summás Énekegyüttes foglalták el a színpadot, míg a sátraknál sültek-főttek a finomabbnál finomabb ételek. A gyerekek több játszóházban is eltölthették az időt, s a kicsik, valamint a felnőttek körében is nagyon népszerű volt Kiss Balázs bemutatója a ragadozómadarakkal, egy uhuval, valamint egy ölyvvel.

A Tündérrózsa Néptáncegyüttes előbb a színpadon tartott bemutatót, majd közös táncra invitálta a közönséget. A XVII. század török viseleteit és fegyvereit mutatta be a Hungari Dzsebedzsi Hagyományőrző Egyesület, valamint az Egri Vilájet Szabad Harcosai nevű formáció. Kora délután Bede Róbert mesterszakács mutatott néhány fortélyt az érdeklődőknek. Késő délután zenés bortúrára várták a vendégeket a Cserépi úti pincesorra, este pedig éjszakai fürdőzésre nyílt lehetőség a strandfürdőben

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában