Helyi közélet

2018.10.23. 15:57

Október 23. - Orvosokat, rendőrt díjaztak Mezőkövesden

Mezőkövesd - Ünnepi megemlékezést tartottak kedden délelőtt Mezőkövesden. 

Mezőkövesd - Ünnepi megemlékezést tartottak kedden délelőtt Mezőkövesden. 

A városi intézmények és civil szervezetek képviselői megkoszorúzták az 1956-as forradalom és szabadságharc áldozatainak tiszteletére emelt emlékművet, majd a közösségi házban folytatódott az ünnepség, amelyen dr. Fekete Zoltán polgármester mondott beszédet.

Az ünnepségen tiszteletbeli főorvosi címmel tüntették ki azokat a kövesdi házi-, gyermek- és fogorvosokat, akik legalább 20 éve praktizálnak. Oklevelet vehetett át dr. Komiljovics József, dr. Kozma Richárd, dr. Molnár József, dr. Varga Iván, dr. Bakos Erika, dr. Dunai Kovács Éva, dr. Dabizs János, dr. Kiss Ferenc és dr. Pólik István.

Ebben az évben Balogh Tibor rendőr főtörzszászlós vehette át a Mezőkövesd Közbiztonságáért díjat. A szolgálatvezető parancsnok megtiszteltetésnek tartja az elismerést, megköszönte családjának, volt és jelenlegi munkatársainak, parancsnokainak, akiktől sokat tanult a közel három évtized alatt, hangsúlyozta, a rendőri hivatás a csapatmunkáról szól.

T. B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában