Helyi közélet

2018.09.28. 18:11

Ingyenes szűrések, hasznos előadások Miskolcon

Miskolc - A test és lélek egészségéről szól a Harmony Day, melyet október 14-én rendeznek.

Miskolc - A test és lélek egészségéről szól a Harmony Day, melyet október 14-én rendeznek.

Ingyenes egészségügyi szűrések, véradás, hasznos előadások és érdekes bemutatók részesei lehetnek mindazok, akik október 14-én 10-18 óráig ellátogatnak a Tudomány és Technika házába. Itt rendezik meg ugyanis az első Test és Lélek Napot, azaz a Harmony Dayt. A szervezők csütörtök sajtótájékoztató keretében ismertették, milyen programokat kínál a rendezvény.

Dr. Hajdu László, a Tudomány és Technika Háza tulajdonosa, az Első Miskolci Lions Klub tagja elöljáróban arról szólt, hogy szeretnék mihamarabb tartalommal megtölteni az épületet szlogenjüknek megfelelően: „Kultúra, közösség, vállalkozás”. Ezért is adnak örömmel helyet a Harmony Daynek.

Előadások, edzések

A programot Szilágyi Nikolett, a szupervumen.hu alapítója, tulajdonosa, coach ismertette. Csak néhány a sok-sok hasznos előadás közül: Almási Kitti a lezárás, elengedés és újrakezdés témájában tart elő­adást, Bellus István humorista stand up-ja a tudatosságról szól majd, Monostori Tímea az egészséges szexualitás témáját boncolgatja, az egyedi stílusról pedig Ferencz Judittól tudhatunk meg többet. Megtanulhatjuk azt is, hogyan kell életet menteni. Kapunk majd kozmetikai tanácsokat, és különböző edzéseken is részt vehetünk. Szilágyi Nikolett jelezte, a részletes program megtalálható a www.harmonyday.hu oldalon.

Falucskai Attila, az Első Miskolci Lions Klub soros elnöke azt emelte ki, hogy a klub 27 évvel ezelőtti alakulása óta nagy hangsúlyt fektetett a vakok és gyengén látók, valamint a rászoruló emberek segítésére, egészségügyi szűrésére. A Harmony Day bárkinek lehetőséget biztosít a legmodernebb eszközökkel történő ingyenes szűrésre. Lesz PSA, látásszűrés, vércukorszint-mérés, BMI, koleszterin-szűrés, valamint vérnyomásmérés. A programokra és szűrésekre szintén a Harmony Day oldalán lehet regisztrálni, de a helyszínen is lehet jelentkezni.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában